طرح جامع گردشگري استان البرز تهيه مي‏شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «شبنم بهرامي» با بيان اين مطلب گردشگري استان البرز را در مسير پويايي و تحول عنوان کرد و افزود: با توجه به اهميت گردشگري در استان البرز تصميم گرفته شد تا کميسيون تخصصي گردشگري در اتاق بازرگاني اين استان راه اندازي شود.

وي تصريح کرد: کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني البرز در راستاي رفع موانع موجود، پيشرفت و توسعه گردشگري در استان البرز نسبت به شناسايي توانمندي‏هاي گردشگري گام بر خواهد داشت.

رئيس کميسيون گردشگري اتاق البرز هدف از راه اندازي کميسيون‏هاي تخصصي را استفاده از خردجمعي براي تحقق اهداف اتاق بازرگاني خواند و بيان کرد: کميسيون گردشگري يکي از کميسيون هاي مهم اتاق بازرگاني است و ما اعتقاد داريم با تشکيل چنين کميسيون‏هايي طرح‏ها به صورت تخصصي پيش خواهد رفت.

«بهرامي» با اشاره به اينکه گردشگري مي تواند به عنوان کاتاليزوري براي ايجاد درآمد پايدار مورد توجه قرار گيرد، تاکيد کرد: گردشگري هنوز در کشور و استان به جايگاه شايسته خود نرسيده است و توجه جدي به آن مي تواند کشور را در مسير پيشرفت همه جانبه و پايدار قرار دهد.

وي با اشاره به ظرفيت‌ها و پتانسيل هاي گردشگري استان البرز تصريح کرد: بايد جاذبه‌هاي‌ فرهنگي، موسيقي اصيل، غذاهاي سنتي و تمدن باستاني خود را به جهان‌ معرفي کنيم.

رئيس کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني البرز در بخش ديگري از سخنانش به بررسي و انتقال تجربيات در کارگاه‏هاي آموزشي در جزيره بالي اندونزي پرداخت و افزود: اين کارگاه توسط موسسه نم و جنبش غير متعهدها باهدف توانمندسازي زنان راه اندازي و برگزار شد.

وي با اشاره به زير ساخت ها و پتانسيل هاي جزيره بالي در اندونزي گفت: اين جزيره جمعيتي حدود سه ميليون نفر داشته که قريب به اتفاق ساکنان آن اهل اندونزي هستند، اما در سال هاي اخير به دليل رشد زياد گردشگري بسياري از ساکنان استراليا و اروپا هم به اين جزيره مهاجرت کرده و در بالي زندگي مي کنند.

به اعتقاد بهرامي بسياري از مناطق استان البرز از نظر زيرساخت‏هاي گردشگري شباهت زيادي به جزيره بالي دارد که با استفاده بهينه از اين پتانسيل‏ها مي توان باعث رشد گردشگري و اشتغال زايي شود.
الف/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391101629